ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ »ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ». (pics)

 

Mπήκε στη ζωή μας και στην ελληνική σόουμπιζ ως καθηγήτρια γιόγκα, αφού η Σόφη Πασχάλη είναι μία πραγματική εξπέρ του είδους. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει γίνει ένα από τα πιο hot πρόσωπα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, που σαρώνει σε τηλεθέαση.

H Σ.Πασχάλη βρίσκεται στην ομάδα των Διασήμων και διδάσκει ακόμα και στον Άγιο Δομίνικο στους συμπαίκτες της πως να είναι πιο ήρεμοι και χαλαροί μέσω της αγαπημένης της γιόγκας και σχεδόν όλη η Ελλάδα ασχολείτα με τις περιπέτειες της στο νησί της Καραϊβικής.

Έτσι πολλά από τα λεγόμενα της, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είδαν το φως της δημοσιότητας και εδώ και λίγες ώρες το ίντερνετ έχει «γεμίσει» από μία πρόσφατη δήλωση της σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν παίρνει την απόφαση να αποκτήσει παιδί.

«Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο συνειδητή η απόφαση πως δεν θέλω ένα παιδί. Αφού ξέρω τα υπέρ και τα κατά, προτιμώ να μειώσω τις πιθανότητες χωρισμού. Μόνο όταν υπάρχει μια καλή βάση στη σχέση του ζευγαριού, το παιδί την εξελίσσει. Γιατί ένα μωρό δεν διορθώνει μια σχέση. Σίγουρα υπήρξε και για μένα η καλή βάση, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη και το παίρνω όλο πάνω μου. Οι επιλογές μας είμαστε εμείς».

Όσον αφορά το πως θα αντιδρούσε αν ερχόταν ξαφνικά στη ζωή της ένα παιδί απάντησε πως «Δεν νομίζω να ερχόταν ένα παιδί χωρίς να το θέλω. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. Ποτέ δεν μου έλειπε ένα παιδί από τη ζωή μου. Πάντοτε έλεγα πως, για να είμαι καλά με το σύντροφό μου, πρέπει πρώτα να είμαι καλά με μένα. Τώρα που μιλάμε, βέβαια, είμαι σε μια φάση που νομίζω ότι τα έχω βρει πολύ με μένα».

Την αγαπάμε και ελπίζουμε να είναι αυτή η νικήτρια του SURVIVOR, γιατί πολύ απλά είναι η πιο καυτή ναυαγός!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για σόφη πασχάλη

Αποτέλεσμα εικόνας για σόφη πασχάλη

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

You May Also Like