Ο Γιώργος Λεβέντης μπαίνει δυναμικά στο «X-Factor» – Ποια θα είναι η θέση του;

Νέες «περιπέτειες» περιμένουν τους συμμετέχοντες του «X-Factor», αυτή την Παρασκευή στις 6 Μαΐου, στις 21.15, με το πρώτο επεισόδιο του «Chair Challenge».\n\nΗ απρόβλεπτη διαδικασία του σόου θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα εκτοξεύσει στα ύψη την αγωνία των παικτών.\n\n

 Είναι μια φάση, που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows, προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα τέσσερα άτομα που θα μπουν τελικά στην ομάδα τους. Στη σκηνή υπάρχουν τέσσερις καρέκλες.

\n\nΈνας- ένας από τους διαγωνιζομένους θα ερμηνεύει το τραγούδι του. Η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα κάνουν την κριτική τους, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο αρχηγός της εκάστοτε ομάδας.\n\nΚι όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν, ο κριτής θα παίρνει την πολύτιμη συμβουλή του Γιώργου Λεβέντη, Head of International Productions SYCO, ένα εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που μας εκπροσωπεί επάξια σε Αμερική και Ευρώπη και αποτελεί την ψυχή του σόου.\n\nΑν, λοιπόν, ο διαγωνιζόμενος πείσει ότι αξίζει μια θέση στα live shows, τότε θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Όμως κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι.\n\nΤα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση